Who is Who?

Hvem er Hvem i Fort Nowhere?

Er din gruppe kendt for noget og hvad er værd at vide om den?

Send en kort beskrivelse af din gruppe til dolkenogdirken@gmail.com og eventuelt et billede.

Cola Kulten

Verden er domineret af grusomme og straffende tilfældigheder. Men, i alt dette kaos brænder der en lille stearinlysflamme af håbefuldt lys - og dens brænding smager lækkert. En gud, magtfuld og urgammel, har åbenbaret en guddommelig gave til menneskeheden. Cola. En enkelt smag fylder os med liv og energi. Dens bobler får os til at føle, som intet andet kan. I den lækkerhed bliver vi mindet om, at der er fryd i verden – og vi opfordres til at opsøge den.

Vi har rejst mange ødemarker og set ødelæggelse igennem det hele. Vi jagter efter den guddommelige drik, alle de steder hvor guden har gemt den, og lærer de lektier, guden lærer os gennem søgen. Vi hjælper andre med at glemme dagens rædsler, og svælge i guddommelig fejring - eller dø i forsøget.

Kontakt: frederik.motor@gmail.com

Genbrugsguderne

Én mands skrald, er vores guld! Der er ikke det vi ikke kan finde en genanvendelse for, så hav et åbent sind når du beder os om hjælp.

Vi er skralder-kræmmere (som også til tider deler kram ud), som gerne samler skrald ind, men kun det skrald der ér skrald…. Og det er op til OS at vurdere! For vi er skralde-eksperterne! Skralde-filosofferne! GenbrugsGUDERNE!

I kan finde os på vores dobbelt G-spot (Genbrugsgudernes plads, selvfølgelig!)

Vi har de mest magiske, reparations-venlige, “renlige”, genanvendelige og fabel-agtige løsninger på skraldnings-udfordringer! Så kom gerne forbi dobbelt g-spottet, så giver Crash & Eddie et kig på dit problem!

(Og hvis I pludseligt finder at I mangler noget omkring jer, så er det IKKE vores skyld!)

Kontakt: fkacsor@gmail.com