FAQ

Har du spørgsmål til Fort Nowhere så er du velkommen til at skrive til os...

Q: Hvad skal der til for at mit armor er gyldigt?

A: Det vigtigste er at det ser godt ud. Ligner der noget der kan stoppe et slag eller en kugle så er det godt nok. Hvis du er i tvivl så send et billede til arrangørerne eller del det på vores sociale medier.

Q: Hvad sprog taler man i Fort Nowhere?

A: Dansk og engelsk forventes at være de primære sprog i spillet. Vi anbefaler at tale det sprog der er komfortabel at bruge.

Q: Skal man blive til efterfesten?

A: Nej, hvis man ønsker at forlade stedet før efterfesten skal man informere arrangørerne før spillet og så vil man få tildelt en oprydnings opgave af dem istedet for den fælles oprydning om søndagen.

Q: Hvad går billetprisen til når der ikke er mad inkluderet?

A: Størstedelen går til toiletforhold, el, vand og leje af lokation. Resten bruges på scenografi og rekvisitter. Målet er at dække udgifterne og ikke mere.

Q: Må man medbringe egen alkohol?

A: Ja og man kan få det opbevaret i baren, hvor der vil være et system for få skænket af egne varer. Der opfordres dog til at drikke med måde og respektere scenariet.

Q: Kan jeg bruge ægte penge i spillet til at købe ting for?

A: Som udgangspunkt nej. Du vil aldrig få brug for ægte penge i spillet. Vælger du at betale for en ægte handel med andres ting bør det gøres uden at det påvirker spillet.

Q: Hvad hvis jeg ikke ved hvor mange spillere vi bliver i gruppen før senere?

A: Send dit bedste gæt med forhåndtilmeldingen og send rettelser som svar på mailen senere. Vi vil justere informationerne indtil sidste tilmeldingsfrist.

Q: Hvor tilmelder jeg min karakter og baggrundshistorie?

A: Spillet ligger ikke op til individuelle karakterbeskrivelser men derimod gruppebeskrivelser. Som spilledelse har vi ikke behov for individuelle karakterbeskrivelser, men ser hellere at man kommunikerer med andre grupper og spillere for at opbygge relationer.