GUIDER

NERF guide:

En guide med generelle tips og guidelines for modifikation

https://docs.google.com/document/d/1apubf31_0ix0M8iPfz9KNwfpi69rTGs3SJUCRa_vzbA/edit?usp=sharing 

Ivans Wasteland Cookbook

LINK kommer


Kostume guide


Slidt og beskidt (S&B)

Beklædning i Fort Nowhere afspejler det hårde liv i og omkring Oaserne. De fleste beklædningsgenstande er slidte, lappede eller direkte i stykker. Højst sandsynligt har alt udstyr haft mange brugere før nu. For at styrke dette look bruger vi konceptet S&B. Det vil sige, at tøj og udstyr gerne skal udstråle S&B i deres kosmetiske look. 


Vand

Vand er farligt i denne setting. Derfor opfordres der også til at beskytte sig imod regn og lignende, som beduiner beskytter huden imod solens lys. Regnslag, jakker, hætter, tørklæder, støvler, goggles og personlige vandflasker vil være typisk at se. Man vil ikke altid være tildækket men det er klogt at have muligheden... Og kloge folk overlever!


Våben

At være bevæbnet er en naturlig del af hverdagen i Fort Nowhere og omegn og det ses ikke som aggressivt at bære disse. 


Alt er unikt

Siden ting ikke bliver masseproduceret mere vil to stykker tøj aldrig være ens. Uniformering er næsten umuligt at udføre, med mindre man bare holder sig et farveskema. Siden man ikke ejer meget sætter man også mere pris på det, man har, og vil derfor sjældent fravælge en god jakke over et full size kaninkostume. 


Gruppekendetegn

Selvom der ikke opfordres til uniformering, vil vi gerne slå et slag for at have tydelige kendetegn, der binder gruppen sammen. Man kan gøre meget med koncepter som: krigsmaling, tatoveringer, armbind, farvetema, vedhæng eller ved at markere tøj og udstyr med gruppens kendetegn. Det kan være en stor gevinst for gruppen at være genkendelige. 


Undgå gule tørklæder

Vær opmærksom på, at GULE tørklæder bruges spilmekanisk og derfor ikke bruges som Kostumeelement 

PINTEREST

Kostume inspiration

Her er en pinterest gruppe, der er sat op med masser af visuelle input. Enjoy

https://pin.it/4n6FDPU  

Lejr Guide


S&B

Bygninger og telte i Fort Nowhere afspejler det hårde liv i og omkring Oaserne. De fleste telte er slidte, lappede eller direkte i stykker. Faste bygninger er et relativt begreb og er oftest flikket sammen af de materialer der kan skaffes. Det vil sige at telte og bygninger gerne skal udstråle S&B i deres kosmetiske look. 


Sikkerhed

Vi sætter sikkerheden højt og kræver at ingen bygninger er farlig at spille rollespil i og omkring. Alle hjemmelavede bygninger skal efterses inden spilstart. 


Lejr

Teltlejre udenfor byen kan sættes op på tildelte lejrpladser af moderat størrelse. Gruppen vil få fuld råderet over deres lejrs indretning og hvad de ønsker at opsætte der. Brug telte og lignende for at give et look af midlertidig lejr. Åben ild er tilladt efter aftale og inspektion men scenariet stiller kun grill kul til madlavning til rådighed


Byens Bygninger

Faste bygninger findes inden for byens mure og må bygges på stedet eller medbringes som moduler. Gode materialer er træ, metal, teltlærred, pandeplader, plast, gitter og lignende. Man tildeles IKKE en forudbestemt plads med mindre der aftales andet. Det bidrager til den organiske planlægning byen skal udstråle.


Belysning

LED lyskæder, mindre lamper, lysstofrør, nøgne pærer og lignende er rigtig gode og tematisk passende. Vi gør opmærksom på at der ikke garanteres mulighed for fast strøm, så ting børe køre på batterier. 


Åbenhed

Der kan med fordel tænkes åbenhed ind i design af butikker, boliger og baser i byen. Kan man se/gå ind i din bygning så vil det med garanti bidrage til godt spil. Der skal selvfølgelig være plads til privatliv, men skab alligevel rum til interaktion. 


Uønskede elementer

Billigt familietelt købt i genbrug

Samme telt efter tilføjet S&B

Byg selv din egen bivuak derude

PINTEREST

Lejr inspiration

Her er en pinterest gruppe, der er sat op med masser af visuelle input. Enjoy

https://pin.it/5SbGFQk